Početak / Izbori 2016 / Beogradski sindikat podržao Dveri na predstojećim izborima?!

Beogradski sindikat podržao Dveri na predstojećim izborima?!

Članovi jedne od najpoznatijih rep grupa u Srbiji i okruženju, Beogradski sindikat su gostujući u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” izjavili da konačno imaju za koga da glasaju. Škabo i Feđa su već učestvovali na okruglim stolovima u organizaciji Dveri, a prikrivenu podršku su im uputili i ostali članovi ove grupe.

Na forumima i fejsbuk stranicama mogu se pročitati različiti komentari povodom ove njihove izjave, a većina je složna da su članovi Beogradskog sindikata, tom izjavom aludirali baš na Dveri. Simpatizeri ovog pokreta su sa oduševljenjem prihvatili ovu njihovu izjavu i navode da je šteta što se članovi ove grupe aktivnije ne uključe u kampanju Dveri.

Dverijani smatraju da bi otvorenom podrškom uticali na mnoge mlade ljude koji bi na taj način dali svoj glas za Dveri. Škabo je već ranije izjavio da postoji velika antipropaganda vezana za pojedince i organizacije koji žele da se bave politikom i temom porodice.

Pročitajte i saopštenje Beogradskog sindikata: Beogradski sindikat reagovao na pisanje portala eIzbori: Ne podržavamo Dveri!

Komentari

komentara
Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eizbori/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026

Pogledajte i ovo:

mandati

Najnoviji rezultati parlamentarnih izbora u Srbiji 2016

29.04.2016 CIRKUS: Izbori još nisu gotovi, rezultati tek nakon Uskrsa RIK je večeras, na osnovu …