Početak / Izbori 2016 / Osuđeni vođa “Alkatraza” slavio sa Ivicom Dačićem

Osuđeni vođa “Alkatraza” slavio sa Ivicom Dačićem

Navijač Partizana protiv koga je podneto čak 12 krivičnih prijava za nasilničko ponašanje, nedozvoljeno držanje oružja, nanošenje teških telesnih povreda, razbojništva i krađu, bio glavni štimung majstor na slavlju u centrali SPS-a, doveo trubače i doneo baklje.
Jedan od vođa ekstremne navijačke grupe “Alkatraz” Aleksandar Vavić Vava bio je jedan od glavnih “podizača atmosfere” tokom jučerašnjeg slavlja u centrali Socijalističke partije Srbije!
Podsetimo, Aleksandar Vavić je jedan od glavnih aktera serijala “Insajder” na televiziji B92, u kome se govori o sprezi navijača, kriminala i rukovodstava fudbalskih klubova.

On je u februaru prošle godine ranjen u “sačekuši” preko puta Pete beogradske gimnazije na Tašmajdanu. Bio je pogođen u karlicu, a zatim je privatnim vozilom prebačen u Urgentni centar. Mediji su tada prenosili da policija pretpostavlja da su u pozadini tog vatrenog obračuna neraščišćeni odnosi u poslovima s drogom.

Prema podacima policije, protiv ovog izgrednika podneto je čak 12 krivičnih prijava za nasilničko ponašanje, nedozvoljeno držanje oružja, nanošenje teških telesnih povreda, razbojništva i krađu.

U oktobru 2009. tadašnji republički javni tužilac Slobodan Radovanović podneo je Ustavnom sudu Srbije predlog za zabranu rada i delovanja 14 ekstremnih podgrupa navijačkih klubova “Partizana”, “Crvene zvezde” i “Rada”, među kojima je i Vavićev “Alkatraz”, ali o tom predlogu još nije odlučeno.

Izvor: Telegraf

Komentari

komentara
Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eizbori/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026

Pogledajte i ovo:

mandati

Najnoviji rezultati parlamentarnih izbora u Srbiji 2016

29.04.2016 CIRKUS: Izbori još nisu gotovi, rezultati tek nakon Uskrsa RIK je večeras, na osnovu …