Početak / Izbori 2016 / Partner konsalting: Tadić 50.2%, Nikolić 49.8%, Dveri ispod cenzusa, SRS,URS,LDP i DSS iznad

Partner konsalting: Tadić 50.2%, Nikolić 49.8%, Dveri ispod cenzusa, SRS,URS,LDP i DSS iznad

Prema istraživanju agencije „Partner konsalting“, predsednički kandidat SNS Tomislav Nikolić u prvom krugu dobiće 28,2 odsto glasova, dok će lideru DS Borisu Tadiću poverenje ukazati 24,8 odsto birača. Prema ovim istraživanjima, Tadić će ipak odneti pobedu u drugom krugu, sa 50,2 odsto, dok će Nikolić imati 49,8 odsto glasova.

Miroslav Šutić, direktor agencije, kaže da će na konačan rezultat drugog kruga predsedničkih izbora uticati i parlamentarni izbori, kao i pregovori o formiranja vlade.

– Na konačan rezultat drugog kruga predsedničkih izbora uticaće i parlamentarni izbori, kao i pregovori oko formiranja Vlade – rekao je direktor Agencije Miroslav Šutić.

LDP i “Preokret” podržava 9,4 odsto birača, DSS 6,2 odsto, radikale 8,4 odsto, URS 6,7 odsto, dok Dveri srpske podržava 3,6 odsto birača.

Istraživanje agencije “Partner konsalting”: SNS prvi sa 33% podrške

Anketa Izbori 2012 – Partner konsalting: URS sa 6,7% prelazi cenzus, SPS najveći dobitnik izbora

Anketa Izbori 2012 – Partner konsalting: Nikolić bi danas pobedio na predsedničkim izborima

Pogledajte i najnovija istraživanja koja je sproveo portal eIzbori, kao i druge renomirane agencije iz Srbije i regiona.

Komentari

komentara
Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eizbori/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026

Pogledajte i ovo:

mandati

Najnoviji rezultati parlamentarnih izbora u Srbiji 2016

29.04.2016 CIRKUS: Izbori još nisu gotovi, rezultati tek nakon Uskrsa RIK je večeras, na osnovu …