glasici (800 x 617)

RIK: Rezultati predsedničkih izbora na osnovu 97.69 odsto biračkih mesta!

Republička izborna komisija je na osnovu 97.69 odsto obrađenih glasova saopštila da je kandidat liste “Izbor za bolji život – Boris Tadić” osvojio 25,33 odsto glasova, a kandidat liste “Pokrenimo Srbiju” Tomislav Nikolić 24,99 odsto.
Treću poziciju u trci za predsednika Srbije zauzeo je kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić sa 14,24 odsto odsto glasova.

Kandidat DSS-a Vojislav Koštunica osvojio je 7,44 odsto glasova, nešto slabiji rezultat sa 6,56 odsto ostvario je kandidat URS-a Zoran Stanković, a kandidat “Preokreta” Čedomir Jovanović osvojio je 5,03 odsto glasova.

Boris Tadić: 25.33%

Tomislav Nikolić: 24.99%

Ivica Dačić: 14.24%

Vojislav Koštunica: 7.44%

Zoran Stanković: 6.56%

Čedomir Jovanović: 5.03%

Jadranka Šešelj: 3.78%

Vladan Glišić: 2.77%

Zoran Dragišić: 1.53%

Muamer Zukorlić: 1.41%

Ištvan Pastor: 1.65%

Danica Grujičić: 0.79%

7 thoughts on “RIK: Rezultati predsedničkih izbora na osnovu 97.69 odsto biračkih mesta!

 1. miki

  a sto se neko nepita od nas koji nismo glasali,da li imamo novac da obnovimo isteklu dokumentaciju koja je neophodna da bi mogli da glasamo

  Reply
 2. TT

  vidim imaš novac za kompjuter a za lična dokumenta nemaš. takvi i ne trebaju da glasaju, samo pogoršavaju stanje u državi svojim izborom.

  Reply
 3. boki01

  Svaka firma je obavezna da podnese završni račun, a svaki direktor kad završi mandat podnosi izveštaj o svom poslovanju. Samo naša vlast nikom ne polaže račune nego se pretvora u opoziciju i u predizbornoj kampanji samo obećavaja i laže ovaj napaćeni narod, a sete se i poljoprivrede i privrede i malih beba kojima u svom mabndatu deru kožu sa leđa. Slušajući Borisa Tadića čovek pomisli da sluša i gleda nekog maloumnika koji muze krave, mazi tuđu decu obilazi sela i seljake koji mu se gade odmah po završetku izbora.

  Reply
 4. martin

  nije mi jasno kako gladni srbi i posle tolikih iskustava mogu dati svoj glas osvedocenim neprijateljima svoga naroda. otvorenim srbomrscima i nesrbima, jer komunisti su i dan danas jugosloveni. sve komunisticka govna i deca bivsih komunjara . tadic je sin pukovnika udbe(jugoslovena) i majke iz ustaske porodice. i on srbima kroji sudbinu. podseca me na izreku ” najgluplja telad biraju sama svog koljaca”. spasavajte se i bezite od evrope. propala je pre nego sto se ujedinila i sad oni jaci love u mutnom, ali je malo ostalo. zato im trebaju nova lovista. i onda kada ne budete nista kostali, kupice vas i naseliti vasu zemlju sa evropskim muslimanima, kojih se inace nece moci otarasiti. vasa deca i pokolenja ce sluziti age i kmetove. nije na odmet procitati nesto od lajosa zilahija- madjarskog autora. “ARARAT” , “SAMRTNO PROLECE”, PURPURNI VEK”. na jednom mestu opisuje zivot u madjarskoj u vreme turaka. i ja sam bio sokiran.

  Reply
 5. Dusko

  Stvarno ne znam cemu tolika vredjanja, svako moze dati svoj komentar kako zivi i ono sto vidi… cinjenica da je u drzavi katastrofalno stanje i da se novac koji i ovako nemamo treba pre upotrebiti u razvoj neke privrede sto bi se moglo vracati od toga a ne gradnjom mostova koji su lose projeketovani i koji kostaju abnormalno… ne kazem da to nije potrebno samo se moramo zapitati sta nam je prioritet!

  Reply
 6. vule

  Lopovi su tako dobro ali providno organizovani, kako im se odupreti.
  Nema druge, kako su dosli tako treba i da otidu, sve ostalo vodi u propast.

  NJEGOS: “Moje pleme snom tvrdijim spava,
  suza moja nema roditelja,
  o kukavno Srpstvo ugaseno,
  zla nadzive tvoja svakolika,
  sa najgorim osta da se borim….”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *