tadicDanas je u Novom Sadu formiran građanski blok koji će predvoditi Boris Tadić, bivši lider Demokratske stranke, ovaj blok će činiti Nova demokratska stranka, LSV, ZZS, Ugljaninov blok, DZVM i Zeleni.

– Postignut je opšti konsenzus o ekonomskom programu Srbije, evrointegracijama, Briselskom sporazumu i o ekonomskom oporavku Srbije. Ostalo je još samo da se Bošnjačka lista naknadno o ovome izjasni – rekao je Bojan Kostreš, zamenik predsednika LSV nakon stastanka.

On je izrazio uverenje da će do kraja nedelje biti dogovoreni svi detalji o zajedničkoj listi i stremljenjima. Takođe  je rekao da, što se njega tiče, ne vidi nijedan razlog da listu građanskog bloka ne predvodi Boris Tadić, ali je dodao da o tome LSV mora da dobije saglasnost Glavnog odbora.

Na sastanak je pozvana i Liberalno demokratska partija, ali je zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš na početku rekao da su ga iz LDP-a obavestili da neće prisustvovati sastanku.

Sastanku su pored Kostreša, prisustvovali su i Slobodan Homen ispred Nove demokratske stranke, koju formira Boris Tadić, i Srđan Srećković u ime Zajedno za Srbiju.

Prisustvovali su i predstavnici tzv. Bošnjačkog bloka, Hrvatske nezavisne liste, Zelene ekološke stranke – PO Vojvodina Zeleni, Zeleni Srbije, Zajedno za Vojvodinu, Demokratske zajednice vojvođanskih Mađara i Slovačke stranke.

Izvor: Blic

Oznake

 

1 Komentar

  1. kimkos says:

    taman sam pomislio evo konačno se opametio,ostavio iza sebe lopovsku družinu ,kad ne leži vraže on opet sa lopovima.(pobegao od vinograda-ušao kod mistera 10%) izađi sam NDS, imaš i tvog čoveka koji sa programom donosi25% najmanje pa kad formiraš vladu srbija i narod će osetiti bolji život u 30 dana. analiziraj i videćeš,pusti one trivijalne komentare rekla kazala od ljudi koji nisu otisli dalje od nosa.(a ovi satavljeni skoca i konopca i vip salonskih dama,skočimiševa-bradatih,kumovskoizdajničkih pogleda da ne bude da ih vređam,ne mogu ni cipele da ti obrišu)

Ostavite komentar

 
 

Trackbacks