Početak / Biografije političara / Zorana Mihajlović Biografija

Zorana Mihajlović Biografija

Zorana Mihajlović je rođena u Tuzli, 05. maja 1970. godine. Osnovnu i srednju školu je završila u Beogradu, kao đak generacije. Diplomirala je i doktorirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu sa temama iz oblasti energetike i ekonomije. Naučno zvanje naučnog saradnika stekla 2006.godine, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a zvanje docenta 2008.godine, a zvanje vanrednog profesora oktobra 2011.godine. Vanredni je profesor Megatrend Univerziteta.

U SNS je član Predsedništva i predsednica Saveta za energetiku i rudarstvo, dok je ranije u G17+ bila predsednica resornog odbora za energetiku i potpredsednica Gradskog odbora G17+ u Beogradu. Deset godina je radila u EPS-u, a do 2010. godine je obavljala i poslove savetnika za energetiku predsednika Vlade Republike Srpske, Milorada Dodika. 27.07.2012. godine izabrana je za ministra energetike u Vladi Republike Srbije.

Komentari

komentara
Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eizbori/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026

Pogledajte i ovo:

izbori

CIRKUS: Izbori još nisu gotovi, rezultati tek nakon Uskrsa

Nastavlja se izborni cirkus – tek posle Uskrsa znaćemo konačne rezultate izbora i da li …